חברות הביטוח קיבלו בעבר תשואת אג"ח שנעה בטווח שבין 6.2% ל-4% לשנה ועוד הצמדה למדד המחירים לצרכן.
ככל שחברת הביטוח שילמה ריבית נמוכה יותר ללקוח היא הרוויחה יותר מהפרשי הריביות. בטבלה המוצגת כתמונה במאמר שמקורה בנתוני בעיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון, נוכל לראות בכל תקופה מה הריבית המקסימלית שקיבלה חברת הביטוח בגין האג"ח ומה הריבית שהוענקה ללקוח.
במקרים מסויימים חברת הביטוח ויתרה על חלק מהרווח שלה והעניקה ריבית גבוהה יותר כהטבה ללקוח, בבדיקת פוליסי צ'ק מצאנו מקרים רבים שההטבה לא ניתנה במלואה או בחלקה לרבות במקרים של עזיבת עבודה, סילוק פוליסה, שינויים בפוליסה, מעבר לריסק זמני ועוד. כתוצאה מכך הפסיד הלקוח מאות אלפי ש"ח.
חשוב לדעת שמחשבון ריבית או מחשבון פנסיה אינם מספיקים לחישוב נכון ומלא של הפוליסה.
בדקו אצלנו את תשלום הריבית המלאה המגיעה לכם מיום הקמת הפוליסות דרך כל התנועות והשינויים שנעשו בהן, חשוב לדעת שכל שינוי של 1% בריבית לתקופה של 30 שנה על ערך פדיון של חצי מיליון ש"ח ייתן תוספת של כ 408,000 ש"ח.
אתר מונגש
אנו רואים חשיבות עליונה בהנגשת אתר האינטרנט שלנו לאנשים עם מוגבלויות, וכך לאפשר לכלל האוכלוסיה להשתמש באתרנו בקלות ובנוחות. באתר זה בוצעו מגוון פעולות להנגשת האתר, הכוללות בין השאר התקנת רכיב נגישות ייעודי.
סייגי נגישות
למרות מאמצנו להנגיש את כלל הדפים באתר באופן מלא, יתכן ויתגלו חלקים באתר שאינם נגישים. במידה ואינם מסוגלים לגלוש באתר באופן אופטימלי, אנה צרו איתנו קשר
רכיב נגישות
באתר זה הותקן רכיב נגישות מתקדם, מבית all internet - בניית אתרים.רכיב זה מסייע בהנגשת האתר עבור אנשים בעלי מוגבלויות.